Creus que hi hauria d'haver un màxim de diners a pagar per jugador?

dilluns, 31 de maig del 2010

divendres, 28 de maig del 2010

Els hooligans

Hooligan i Hooliganismo són anglicismes utilitzats per referir-se a seguidors d'equips de futbol que han produït disturbis o realitzat actes vandàlics, que en ocasions poden derivar en tragèdies.










-Creus que els hooligans els haurien de prohibir l'entrada als camps de futbol?

-Creus que part de la culpa la té la societat d'ara?Per què?

dimecres, 26 de maig del 2010

Notícia

"Res en aquesta vida és massa car si al final resulta rendible", diu un diari de tirada nacional referint-se als fitxatges de futbolistes. Pot ser que sigui rendible i legal i ben vist per la societat. Malgrat tot poso en dubte la seva exemplaritat ètica. Els futbolistes i els entrenadors són considerats com déus i són ídols de multituds. En comptes d'exigir una conducta irreprotxable, se'ls perdona tot. Potser aquest canvi en l'escala de valors sigui una de les causes de la crisi actual que no és només econòmica sinó política i social. Són famosos, rics i "les dones es rendeixen als seus peus". Les eleccions a president d'un club que sigui més que un club desperten més expecta
ció popular que les eleccions de president a una autonomia.


Florentino Pérez

dijous, 20 de maig del 2010

Introducció


DEFINICIÓ: L'ètica, com a doctrina, és una branca de la filosofia que estudia la naturalesa del que es considera bo, adequat o moralment correcte.






-Aquests últims anys hem vist equips grans com el Real Madrid i el FC Barcelona que s'han gastat més de 500 milions d'euros per fichar jugadors extrangers.





-La violència en el futbol cada dia és més present en aquests grans equips, però també en equips menys presents a la lliga professional.